Retourbeleid

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van alle* artikelen die u bij ons in de webshop gekocht heeft een retourmelding maken, mits deze voorzien zijn van een zo origineel mogelijke verpakking. Indien producten door uw toedoen schade hebben opgelopen, dan stellen wij u aansprakelijk voor waardevermindering. Dit is een wettelijk vastgestelde regel met betrekking tot verkopen op afstand. Heeft u binnen 14 dagen geen gebruik gemaakt van het herroepingsrecht, dan vervalt dit recht. De kosten welke het retour zenden met zich meebrengt zijn te allen tijde voor rekening van de koper. De meeste artikelen kunnen niet met de reguliere post worden verstuurd, houd rekening met gemiddelde verzendkosten van € 15,-.

Retourzendingen kunt u door middel van onderstaand retourenformulier aanmelden, zodat wij weten dat uw artikel retour komt. U ontvangt bericht op het e-mailadres dat u in het formulier vermeldt. Nadat u het formulier heeft ingevuld, dient u binnen 14 dagen de producten te retourneren. Na ontvangst van uw artikel retourneren wij het gehele aankoopbedrag en verzendkosten zo spoedig mogelijk. Dit is uiterlijk binnen 14 dagen nadat u het artikel retour stuurt of aangeeft retour te gaan sturen.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@lolldesigns.eu waarin u de vragen uit het retourenformulier beantwoordt. U mag een artikel ook zonder aanmelding retourneren. Voeg dan het ingevulde retourenformulier toe aan uw pakket.

* Uitgezonderd producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk).

Naam

E-mailadres*

Onderwerp*

Boodschap*